. Photo blogging made easy - fotopages.com" /> Faiz n Fatin's FotoPage - "> - Fotopages.com




 
Faiz n Fatin's FotoPage
">Lilypie5th Birthday Ticker
By: siti faridah N Mohd Humaizi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Friday, 27-Jun-2008 09:16 Email | Share | | Bookmark
ENTRY YANG TERAKHIR




KHAS UNTUK PEMBACA SETIA FP CT...
PERASAN PLAK DAH NI. BILA MASA PLAK AKU ADER PEMINAT. HUAH...HUAH..HUAH...

ASSALAMUALAIKUM...
BELUM CITER APA2 DAH NAGIS..
YE LAH MANA X NYER., SETELAH BERTAHUN AKU BERSAMA FP INI,, TETAPI AKHIR AKU TERPAKSA TINGGAL KAN NYA... ...

BUKAN APER,, NI SENDIRI YANG CARIK MASALAH SEBENARNYA. TERLAJAK TAKSUB NAK BELAJAR MENGEDJUST. JADIK NYER SAMPAI FP NI ADER PROBLEM PLAK NAK ADJUST. SETELAH KEBINGUNGAN DAN KEBUNTUAN YANG MELANDA TIDAK MAHU PIPANJANGKAN, MAKA AKU AKU PUN MEMBUAT KEPUTUSAN YANG DRASTIK UNTUK MEMBUKA LEMBARAN BARU FP. JADI KEPADA KENGKAWAN FP NI JENGUK AKU DIALAMAT BARU SEPERTI DIBAWAH ITU


http://faridah81.fotopages.com


Monday, 23-Jun-2008 08:52 Email | Share | | Bookmark
belajar mengedit gambar



akhirnya berjaya juga aku menuntut ilmu nak meng edit pic bagi cantik2. huah huah... huah...
tq bebanyak pada k rinna yag telah mengajar cara2 nyer. so ini ada sejambak bunga tanda penghargaan atas jasa akak mengajar saya. . ok lah kerana dah nak balik dah. maka besok lah lagi belajo mengedit pic lagi. bubay.....




hahah ni cubaan yang kedua
hmmm walau pun dah kira pandai ler juga... tapi masih belum habis menuntut. pastu jangan lobeh2 pandai dr tok guru plak . nanti marah plak tok guru tu....




Thursday, 19-Jun-2008 03:36 Email | Share | | Bookmark
sambutan HARI BAPA

 
 
kek sempena hari bapa yang dikongsi bersama suami2 jiran aku
View all 12 photos...
weekend ari tu kan HARI BAPA. so my neighbour ni plan nak wat sambutan hari bapa. akhirnya setelah selesai perbincangan, maka ini lah tugas2 yang telah dipersetujui.
1. k ros - masak bihum goreng dan pecal & beli kek
2. cthumaida - buat kuah laksa
3. k shila - rebus laksa n potong accessories untuk laksa

malam ni kami x nak buat BBQ macam biasa. dah agak jemu katanya. jadi ini lah menu yang telah dipersetujui. cuma mintak maap ler bebanyak x sempat nak amik gambar menu2 kami. jadi cuma ini ajer lah yang dapat disajikan.


inilah kek kami ibu2 sempena HARI BAPA


ucapan selamat hari bapa dari anak tersayang







Tuesday, 27-May-2008 06:05 Email | Share | | Bookmark
TIARA BEACH RESORT, PD

amboi manjanyer anak aku ni
ibu with abah in car
sempat lagi posing kami nih
View all 29 photos...
CUTI SEKOLAH,,, huah huah huah.... dah ada anak yg sekolah aku skrg ni... tu ler.,,,kata org gatal sgt nak kawin muda..,, heheheheh... x de la nak kata gatal tapi dah jodoh,, nak wat cane... , erm.. balik kita pada cerita asal...
sempena cuti sekolah yg bermula sabtu lalu, kami sekeluarga bercuti ke Tiara Beach Resort, PD, huhuhuhu... best jugak tempatnyer... tapi almaklum jer lah... dah ramai2 org,,, lagi2 tempat mandi manda bebudak,, ya allah penuh giler... air nyer pun dah naik hitam aku tgk, huah huah huah ,, tempat tu kalau budak2 sangat la suka,, mana x nyer.,, ada taman tema dalam air pulak tu,, mmg suka sangat la anak2 aku mandi manda kat c2. sampai fatin tu kena kejang kaki besok nyer. hahahah tu la suka sangat , kami cuma pergi 2 hari satu malam jer, jadi x de la h sempat nak pi merata2 sgt,
check-in jer, anak2 aku terus nak mandi sampai ler ke petang, baru la naik,, dah mengigil2 pun masih nak main jugak. malam pi makan n terus tidur kerana keletihan.
keesokan hari nya semasa balik kami hanya singgah ke pantai Teluk Kemang jer,, lepak2 kat sana kejap lepastu terus jer balik.
ok lah citer byk x guna, jom kita tgk apa yg berlaku kat sana



dah pandai bermanja2 la pulak fatin nie.. but i like this pic. fatin very cute,, anak ibu hehehe









Tuesday, 20-May-2008 08:04 Email | Share | | Bookmark
BaLiK KaMpUnG

 
 
 
View all 20 photos...
ermmm... oleh kerana weekend semalam ada cuti bersambung (wesak day)... maka dengan itu aku pun balik lah ke kg... selain aktiviti masak-memasak (hobi aku tu sebenarnya).... kami dapat bekalan mercun dan bunga api ( ahaks.. ahaks.... cam raya plak rasanya)...apa lagi .... meh kita tengok keriangan kanak2 dewasa ini bermain mercun n bunga api


budak comel (fatin mmg suka pakai tudung)


balqis tomey


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net